А чи ви знаєте, що овочі можна не лише їсти, а й грати на них музику – саме такою нетривіальною справою займається Віденський овочевий оркестр.
Учасники музичного колективу перед кожним виступом виготовляють свої музичні інструменти зі свіжих овочів: на їхніх концертах можна почути труби з цукіні, морквяні флейти, тріскачки з баклажанів, скрипку з цибулі-порею та гарбуз-барабан.
Виконує оркестр музику різних стилів, включаючи джаз, електроніку та даб, при цьому звуки, які витягують музики з овочів, посилюються за допомогою спеціальних мікрофонів. Наприкінці виступу слухачів чекає сюрприз – із використаних «музичних інструментів» готують суп та подають його глядачам. А ви б відвідали такий «смачний» концерт?