Попереду Італія: експерти назвали найсексуальніші країни Європи

FacebookTwitterLinkedinTelegram

Команда дослідників одного з британських брендів, що спеціалізується на товарах для дорослих, опитала 22 000 мешканців 15 країн про їхні сексуальні апетити. Учасників попросили оцінити свій сексуальний потяг за шкалою від одного до 10.

На верхній сходинці рейтингу опинилася Італія. Лібідо громадян цієї країни «тягне» в середньому на 6,93 бала. Другою за ступенем хтивості виявилася Іспанія з оцінкою 6,91. За нею в сімці лідерів вишикувалися Франція (6,24), Велика Британія (6,22), Німеччина (6,09), Швейцарія (5,87) та Австрія (5,56).

Як можна було передбачити, статевий потяг чоловіків виявився сильнішим за жіночий в усіх країнах. Принаймні, так показали відповіді учасників дослідження, пише видання Daily Mail.

Однак його провідна авторка Аннабель Найт заявила: соціальні норми могли завадити жінкам дати чесну відповідь на це пікантне запитання.

Пані Найт, експертка із сексу та стосунків, вважає: цілком імовірно, що чоловіки більш схильні розповідати про свій видатний статевий потяг. Тоді як слабку стать досі нерідко стримують застарілі уявлення про жіночу та чоловічу сексуальність.

Згідно з даними опитування, лібідо чоловіків оцінюється в середньому на 6,53 балів. А жінки набрали лише 5,76 балів (тобто на 12 відсотків менше).

Про що ще дізналися експерти

Інші дослідження, які проводилися по всьому світу, стверджували, що міленіали (покоління 1982-2004 років народження) є надзвичайно сексуально активними. Тоді як представники покоління Z (народжені після 2005 року) не надають сексу пріоритетного значення.

Однак автори нового британського дослідження з’ясували, що насправді молодь покоління Z має великий сексуальний апетит, оцінений в 6,96 балів.

Опитування також підтвердило відомий факт, що з віком сексуальний потяг поступово зменшується. Приміром, лібідо британців після 65 років отримало середню оцінку 5,16 балів.

За словами пані Найт, немає чого соромитися, «якщо ваш статевий потяг нижчий або вищий за середній». Важливо те, що про це можна відверто повідомляти своєму романтичному партнеру, вважає експертка.

Нове дослідження продовжило тему опитування, проведеного минулого місяця за участю двох тисяч осіб. Відповідно до нього, чоловіки отримують оргазм у чотири рази частіше, ніж жінки. 20 відсотків чоловіків і лише п’ять відсотків жінок розповіли, що завжди відчувають оргазм під час статевого акту. П’ята частина сексуально активних жінок заявила, що після сексу відчували себе засмученими чи розчарованими, але 11 відсотків цієї групи зізналися, що звикли до цього.

FacebookTwitterLinkedinTelegram

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Прокоментувати

ТЕЛЕГРАМ

FACEBOOK

ПРО НАС

Логотип 50 Plus

50Plus – це медіа-ресурс про спосіб життя покоління 50+. Наша місія – надавати цікаву і корисну інформацію читачам та надихати їх на новому етапі життя.

ПІДПИСКА

Підпишіться на розсилку, щоб отримувати щотижневий дайджест.

RU