Мандри в посилці: кішку помилково відправили поштою до Каліфорнії

Кішка Галеана кілька днів провела в посилці з робітничими черевиками, подолавши понад 1000 кілометрів між Ютою та Каліфорнією.

FacebookTwitterLinkedinTelegram

Шукаючи близько тижня загублену тварину, господарі Галеани буквально збилися з ніг. Але на цю історію чекав гепі-енд.

Зрештою родина зі штату Юта возз’єдналася зі своєю пухнастою улюбленицею після того, як її випадково відправили посилкою до Каліфорнії.

На початку цього місяця Галеана зникла зі свого будинку. Пошуки кішки були марними. На щастя, в пункті призначення її врятував працівник Amazon. Він знайшов кішку у великій посилковій коробці з робітничими чоботами, де тварина провела кілька днів без їжі й води, та відвіз до ветеринара. А той своєю чергою відсканував кішкін мікрочип та отримав контактні дані Керрі Кларк, господині загубленої тварини. Ветеринар зв’язався телефоном з пані Кларк. І вона зі своїм чоловіком пролетіли більш як тисячу кілометрів до Каліфорнії, щоб забрати свою неслухняну Галеану.

zhinky trymayut kishku - Позитив - 50Plus

За версією учасників цієї історії, кішка просто стрибнула непоміченою в одну з посилок, яку родина збиралася відправити в інший штат.

«Галеана любить коробки, це частина її особистості», – прокоментувала історію Керрі Кларк. На щастя, посилка не була щільно закрита. Тому в ній не бракувало повітря. А завдяки м’якій погоді тварина не замерзла і не перегрілася, пише BBC.

Пані Кларк назвала цю новину найдивовижнішою і найшаленішою у своєму житті.  «Це було чудове возз’єднання! Галеана миттєво перестала тремтіти та розслабилася в моїх обіймах», – додала вона.

А ще Керрі Кларк закликала всіх господарів свійських тварин чипувати своїх улюбленців та уважно перевіряти вміст своїх посилок.

Фото з відкритих джерел

FacebookTwitterLinkedinTelegram

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Прокоментувати

ТЕЛЕГРАМ

FACEBOOK

ПРО НАС

Логотип 50 Plus

50Plus – це медіа-ресурс про спосіб життя покоління 50+. Наша місія – надавати цікаву і корисну інформацію читачам та надихати їх на новому етапі життя.

ПІДПИСКА

Підпишіться на розсилку, щоб отримувати щотижневий дайджест.

RU