Як знайти свій стиль: кілька простих правил

FacebookTwitterLinkedinTelegram

Аби ви могли розібратися в своєму гардеробі, ми підготували для вас кілька порад щодо пошуку особистого стилю.

Провідні стилісти кажуть, що свій стиль необхідно просто знайти! Вам необхідно визначитись для себе, що вам подобається, а що – ні. Застосувавши прості правила та деякі знання, ви надасте своїй зовнішності особливого стилю.

Визначте свій тип статури

Це необхідно, аби з’ясувати, який одяг найкраще буде на вас виглядати. Іноді саме тип статури допоможе визначити ваш стиль!

Проскануйте свій одяг

Присвятіть один день цілком своєму одягу, перегляньте та переміряйте весь свій гардероб. Які речі ви купували останнім часом і якого фасону одяг найчастіше повторюється? Чи здійснювали ви спонтанні покупки одягу? Подивіться, який одяг вам вже замалий і які речі ви вже точно не хочете одягати: все це просто відкладіть убік.

одяг

Фото: Kai Pilger

Обміркуйте усі свої образи

Згадайте та відтворіть у пам’яті образи, які вам найбільше подобаються, поміряйте та скомбінуйте одяг, який ви часто носите. Це допоможе вам уявити, як ви хочете виглядати. Перегляньте свій гардероб: викиньте все зайве, застаріле та непотрібне.

Що вас надихає?

Кожна людина має схильність до певного стилю. Подумайте, що вам найбільше подобається. Ви любите носити джинси, сорочки або сукні? Найкомфортніше ви себе почуваєте в кедах, кросівках або туфлях на підборах? Таким чином ви побачите, чого не вистачає у вашому гардеробі та визначите свої майбутні покупки. Це один із найпростіших способів пошуку свого стилю.

кольори

 Фото: Katie Rainbow

Розгляньте свої улюблені кольори та їхні поєднання, визначте свою гамму

Що вам найбільше подобається? Приглушені, пастельні тони або ж яскраві принти та малюнки, що кричать? Знайдіть час, щоб розглянути це питання: у створенні свого особистого стилю кольори відіграють вирішальну роль.

Аксесуари

Аксесуари – це частина образу. Що вас приваблює більше – одна елегантна прикраса на шиї чи величезне намисто? Ви віддаєте перевагу великим сережкам або пусетам? Чи ви носите годинник?  Які ви любите сумки – клатчі чи великі та місткі?

аксесуари

Фото: Lum3n

«Перевзуйтеся»

Яке взуття вам найбільше подобається? Які моделі ви носите щодня – балетки, туфлі на підборах, кеди, кросівки? Як поєднується ваше взуття з гардеробом? У підсумку ваше завдання – підібрати взуття до всіх ваших нарядів.

взуття

Фото: ManSan

Брендовий одяг

Подумайте, чому ви віддаєте перевагу – знаменитому бренду і яскравому стилю чи комфорту? Чи ви впевнені, що саме брендовий одяг наголошує на вашій індивідуальності? Чи бренд для вас не має значення, а важливим є те, як одяг на вас виглядає?

Поєднання всіх деталей гардеробу

Пам’ятайте: аби створити свій особистий стиль, всі речі та аксесуари повинні поєднуватись одне з одним, а також підходити вам за типом особистості.

Сенс цього правила – переглянути свій гардероб і проаналізувати свій одяг, вийти зі своєї зони комфорту та спробувати в одязі щось нове для себе.

FacebookTwitterLinkedinTelegram

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Прокоментувати

ТЕЛЕГРАМ

FACEBOOK

ПРО НАС

Логотип 50 Plus

50Plus – це медіа-ресурс про спосіб життя покоління 50+. Наша місія – надавати цікаву і корисну інформацію читачам та надихати їх на новому етапі життя.

ПІДПИСКА

Підпишіться на розсилку, щоб отримувати щотижневий дайджест.

RU