Українці нездоланні

FacebookTwitterLinkedinTelegram

Так вже влаштована людина, що може пристосуватися до будь-яких умов життя, навіть надважких. А українці в цьому сенсі взагалі «чемпіони», бо століттями були вимушені виживати в нелюдських умовах, коли нас вбивали, катували, принижували, ґвалтували, морили голодом, забороняли мову, переписували історію, привласнювали все що тільки можна.

Та ми вижили, зберегли своє коріння та пам’ять – все, що наші споконвічні вороги намагалися випалити та витравити з нашої ДНК. Буремними віками попри всі трагедії та випробування ми вижили, ми витримали, ми залишились українцями – тому оркам не вдасться знищити нас і зараз.

Ми ввібрали в себе велич князів Київської Русі, сміливість, вправність та дух козаків, свідомість та єдність січових стрільців, готовність на самопожертву та віру в українську державність вояків УПА. Ось чому і в наші дні Україна має кіборгів, захисників Азовсталі, самооборонівців, тисячі волонтерів, медиків – людей, що відчувають себе українцями і захищають своє право бути нацією й жити на своїй землі.

Тому ми обов’язково переможемо, бо ми – українці!

Малюнок Олексія Кустовського

FacebookTwitterLinkedinTelegram

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Прокоментувати

ТЕЛЕГРАМ

FACEBOOK

ПРО НАС

Логотип 50 Plus

50Plus – це медіа-ресурс про спосіб життя покоління 50+. Наша місія – надавати цікаву і корисну інформацію читачам та надихати їх на новому етапі життя.

ПІДПИСКА

Підпишіться на розсилку, щоб отримувати щотижневий дайджест.

RU