Любов до алкоголю та сон до обіду – ознаки високого інтелекту

FacebookTwitterLinkedinTelegram

Люди навкруги вважають вас п’яницею, ледарем і грубіяном, тому що ви звикли спати до обіду, любите хильнути чарку-другу і використовуєте у своїй мові хитромудрі матюки? Не хвилюйтеся – люди, які мають гармидер на робочому столі, тягнуться до пляшки та пізно встають з ліжка, мають більш високий інтелект, ніж непитущі і чепуруни. Принаймні у цьому переконані вчені.

Дослідження, проведене фахівцями з Університету Міннесоти, показало, що люди, чий рівень IQ вищий за середній, схильні до вживання матюків. А японський вчений Сатоші Каназава з’ясував, що ті, хто  має вищий інтелект, найчастіше заглядають у пляшку – чи то втомлюються від своїх розумних думок, чи то за допомогою алкоголю налаштовують себе на комунікацію з оточуючими.

Крім того, психологи з Берклі з’ясували, що люди, які віддають перевагу активній нічній діяльності і пізньому підйому, мають більш високий інтелект. «Совами» були Елвіс Преслі, Нікола Тесла, Чарльз Діккенс та Вінстон Черчілль. А хаос на робочому столі, за словами вчених із Гарварду, допомагає налаштувати мозок на креатив, тому краще його називати не гармидером, а творчим безладдям.

Тепер ви знаєте, чим можна виправдати свої погані звички 🙂

FacebookTwitterLinkedinTelegram

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Прокоментувати

1 коментарів

Олександра 11 Грудня, 2022 - 08:04

Як казав мій знайомий(високоосвічена людина): мушу випити, щоб терпіти спілкування з навколишньою сірістю і обмеженістю. Правда, помер від цирозу печінки.

Відповісти

ТЕЛЕГРАМ

FACEBOOK

ПРО НАС

Логотип 50 Plus

50Plus – це медіа-ресурс про спосіб життя покоління 50+. Наша місія – надавати цікаву і корисну інформацію читачам та надихати їх на новому етапі життя.

ПІДПИСКА

Підпишіться на розсилку, щоб отримувати щотижневий дайджест.

RU